actie veld FJK_4158.jpg header keeper liggend blauw FJK_0679.jpg header keeper vliegend FJK_0831.jpg pionnen FJK_3969-2.jpg stick kunstgras FJK_3972.jpg team yell FJK_4003.jpg
 
Technische commissie

Teamindeling seizoen 20-21

Nieuws afbeelding 14-6 Beste allemaal


Het reguliere seizoen is alweer ten einde. Gelukkig hebben we nog de zomertrainingen (jij doet toch zeker ook mee?! ), zodat we nog wel kunnen hockeyen.

Het einde van het seizoen betekent ook weer vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. En dat hebben we gedaan! De afgelopen weken hebben de lijncoördinatoren, managers en trainers zich weer intensief bezig gehouden met de teamindeling voor het komende seizoen. In de bijlage (zie linkje onderaan het bericht) vind je de indelingen voor de nieuwe teams.

Mocht je nou vragen hebben over de indeling, dan kun je een afspraak maken met de lijncoördinatoren (voor senioren en junioren).  of met iemand van de Jongste Jeugd Commissie (voor spelers uit de jongste jeugd). Stuur een mail naar  [email protected] of [email protected] en de coördinatoren nemen zo snel mogelijk contact met je op om een (bel)afspraak te maken. De afspraken voor de Jongste Jeugd zijn in principe op donderdagavond 18 juni van 20.00 - 21.00 uur.
NB; Ivm de Corona maatregelen is het niet mogelijk om in het clubhuis af te spreken. Afspraken zullen dus zoveel mogelijk telefonisch of via Zoom worden gedaan.

Vergeet niet te vermelden met welke van de coördinatoren je een afspraak wil hebben.

Joep van der Linden  - Jongens A t/m D
Bjorn van Deurse  - Meisjes C & D
Simone Jansen/ Ivo Panhuizen - Meisjes A & B
Ralph Wahlbeehm - Jong Dames 1
Ralf Schoneman: Jong Heren 1
Tessa Hoebers - Jongste Jeugd.

Wij wensen iedereen alvast een heel goede zomer toe!
Bijlage

Sponsoren

Zoeken